zijn we weeerrrr...
Door: floor
Blijf op de hoogte en volg Floor
15 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam
Nou daar ben ik weer...
Jongens luna was goeddd !!! egt heerlijk kzal alst nog een keer kan foto's plaatsen maar ik krijg ze der nergens op.
Maar dus ik loop nu maandag en dinsdags stage in dierentuin dan woensdag en donderdag bij dierenarts en vrijdag nog dierentuin.
Dus dat dan nog maar even een paar weekjes volhouden.
Verder moeten jullie me toch maar kaartjes gaan sturen of fotos want me kamer is nog steeds kaal saai hooor ....
owja kheb ff paar fototjes floorcuracao.mijnalbums.nl
kussj
Dus dat dan nog maar even een paar weekjes volhouden.
owja kheb ff paar fototjes floorcuracao.mijnalbums.nl
kussj
15 Mei 2007 - 19:30
Renske:
eej meis, das saai zeg geen kaartjes:p haha maar wel vet dat je nu ook stage loopt bij n dierenarts!
Succes nog ff kuss -
15 Mei 2007 - 19:43
Richard:
eeeejj sgatj kep et gehoord jah van da je bij un echte dierenarts stage loopt voor aantal dagen mar ja 6 a 7 weekjes en dan benk bij je k mis je egt:Phaha hopen da er nog een dj komt als k er ben haha gan we un goeie tijd van maken he haha verder nog s6 daar en veel plezier kusssssje richie -
16 Mei 2007 - 09:35
Nienke:
Pff kaartjes sturen :P ? Ik stuur 1000 mailtjes en ik krijg nix terug, en wel n kaartje sturen zeker ;) Haha
Mrjaa hoop dat je t leuker vind bij die dierenarts iig :D
Tot over heel lang.. Kuss -
16 Mei 2007 - 11:47
Eef:
ooooooooooh ik ga vnmiddag naar de expo rennen voor jou kaartje ;). Maar die kale kamer, je bent dr volges mij amper met je drukke leven daar :D
Kus eef! -
18 Mei 2007 - 18:56
Susan:
Hee! ik zit al weer anderhalf week in nederland, maar het bevalt niet echt :P
Hopen dat het bij de dierenarts meer bevalt! Have fun
Kusz