eerste dagen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Floor - WaarBenJij.nu eerste dagen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Floor - WaarBenJij.nu

eerste dagen

Door: floor

Blijf op de hoogte en volg Floor

16 April 2007 | Nederland, Amsterdam

heeey mensen,

De vlucht was iets langer als ik had gedacht 9 en een fucking half uur heb ik me ziek gevoeld niet te zuinig. maar nu gaat het goed:)
Het is hier heerlijk ik heb me al 2 dagen mogen vermaken op het mooie strand mambo en wat denk je zaterdag avond opstap geweest lekker buiten loop je ineens tegen lange frans aan. zondag naar wet & wild geweest ook heel leuk is ook bij mambo is ook om te feeste. alle antilianen willen met je dansen maar dat is meer om te danse en niet omdat ze iets van je wille wel grappig:) veel leuker opstap gaan eigenlijk lekker gezellig iedereen met elkaar aan het dansen buiten in de openlucht mogen ze in nederland ook wel invoeren. Kben al redelijk gewend aan het vervoer en het is hier ideaal geregeld. ze hebben hier guldens en das ongeveer hetzelfde als in nederland. Verder moet ik dalijk om 1 uur op stage zijn voor me gesprek. en dan horen jullie nog wel een keer hoe en wat. wat trouwens wel is een man van wereldstage die vond het geweldig dat ik daar stage ging lopen en die komt er dinsdags en donderdags dan moet ie zn kind ophalen van knutsellen. hahaha komt hij ff vragen hoe ht gaat enzo. OWja ik heb ook nog een huis. Dat is zn heerlijk huis leuke huisgenootjes lekkker waaier aan me plafon gewoon weg heerlijk.

0900-0216 en dan mijn nieuwe mobiele nummer intoetsen met netnummerervoor679-0614 ga nou wel ff rekening houden met het 6 uur tijdsverschil. kost trouwens iets van 8 tot 10 cent per minuut stuk goedkopen duss.

Nou week ff niks meer te lulle en ik moet de 100000 mailtjes vn nienke nog leze duss ik kom zo snel mogelijk weer iets posten

groetjes floor

• 16 April 2007 - 14:16

Nienke:

Nou mooi da t allemaal bevalt :)
    En zoveel mailtjes hebk nou ook nog nie
    gestuurd :$ HOOR! Haha

x.x

• 16 April 2007 - 14:48

Richard:

hee sgatje leuk om te horen da je goed aangekomen bent zal je erg missen ik ga regelen dat ik naar curacao ga k zal je opzoeken k wou et eik als verassing doen mar k moet tog gegevens hebben dus vandaar dat ik het gewoon zeg tegen jou:P mar ja veel plezier en misschien tot later

• 16 April 2007 - 15:38

Maickel:

heey schoonzusje:P veel plezier daar....9 en half uur:Pwa joow

maja ...ciao!!

• 16 April 2007 - 18:50

Dann:

Kijk eens aan... ff lekker vakantie vieren en af en toe eens een olifantenhok uitvegen!!! Gij het ut goed vur mekare!!! Liefzzz...

• 16 April 2007 - 19:35

Evelienn:

He meisje!

Wt is die nienke toch ook een stalkert he. Teeeeering.

(a) Nee hoor schatje nienke. :D

Maar anyway. Bn heeel blij dat je het leuk hebt daar! Maar ik heb ook stiekem al hele groot in me agenda gezet wanneer je weer terug komt hoor :)

Heeeel veel succes op je stage. En check voor mannen die uit het ritme dansen en sleur die mee naar nederland, voor carnavaaaaaaaaal!

Kusje eef

• 17 April 2007 - 05:23

M@msie:

hee meisie,

fijn wat van je te lezen, en te horen hoe het met je gaat. Gaat helemaal goed komen daar. Probeer regelmatig wat te posten. Leuk voor de achterblijvers ;-)

• 17 April 2007 - 08:58

Je Lieve Zusje(A):

mooi dat het allemaal goed bevalt en maak er maar een dik feest van daar, dan doe ik dat hier ook ;) het klinkt allemaal heel gezellig dus het zal wel goed komen :D

en idd hou je ogen geopent voor mensen die uit de maat dansen voor de optocht ;) haha

kusjeeh

• 17 April 2007 - 14:34

Sjan:

Hoi Floor,

Wel leuk dat wij toch zo contact met jou kunnen houden. Je hebt het goed naar je zin lees ik wel. Ik vrees dat ik nu 60 uur moet gaan werken ons richard kijkt alleen nog maar naar reizen curacao haha.
    Ik moet hier nog even over nadenken tja krijg je met bezorgde moeders he.
    In ieder geval heel veel plezier daar en tot een volgende keer.

groetjes sjan.

• 17 April 2007 - 15:10

Tineke:

Hoi Floor
    Die schrijfstijl die bijna iedereen gebruikt heb ik helaas nooit geleerd dus ik probeer het maar met gewoon Nederlands. Ook goed? Leuk om te lezen dat het goed met je gaat.Tja en dat je vliegen niet leuk vond dat wist je al dus petje af dat je toch die lange vlucht ondernomen hebt. Geniet er van en tot de volgende keer. Wil je trouwens je adres even laten weten? stuur ik je een pakketje.
    liefs x

• 17 April 2007 - 16:15

Kris:

eej floortje.
    het is fijn te horen dat het je zo goed bevalt allemaal. wij hebben ons zaterdag ook goed vermaakt en begaait bij inqontrol. was weer een TOP feest! nu op naar defqon. veel plezier nog. kom regelmatig kijken dus spreek je snel . kus kris

• 17 April 2007 - 18:26

Renske:

Hai meisj,
    Ikke is jaloers!! t zonnetje is hier weg en jij zit nog maar beetje op t strand en in de zon enzow;) maja klinkt wel leuwk allemaal, k kijk uut naar je volgende post!
    kuszz
    Renske

• 17 April 2007 - 20:09

Daan:

Heej Floor,

Ik ben jaloers op jou :o! Witte stranden en volle bak zon. Nouja, 2 weekjes en ik zit ook even in Kreta dus mag eigenlijk niet klagen.

Echt op z'n Floor's al aan het feesten geslagen zie ik, goed bezig! Had het ook niet anders verwacht eigenlijk ;).

Je zei dat ik/we je ook op de hoogte moesten houden van de gebeurtenissen in ons Nederlandje dus dat doe ik dan maar.
    InQontrol was echt vet en de heen en terugreis weer goed begaaid. We waren met een man of 30 dus dat was wel lache! Vooral in de main-zaal gestaan en was echt dik. Zondags was het heerlijk weer hier dus we hadden maar doorgetrokken en 's middags meteen weer aan het bier. Zoals je van ons gewend bent! :D
    De avond was overigens dubbelgeslaagd door de 2/0 winst van PSV op Twente!
    Defqon.1 is al uitverkocht zoals je al gehoord had, de helft van onze groep heeft geen kaartje dus je bent niet de enigste die dit geweldige feest moet missen.

Vandaag gewerkt en morgen begint het ow-zo leuke schooltje weer, gewoon in Nederland in een schoolgebouw. Dus niet in curacao aan het strand :(.

Nouja, dit word een beetje een zwetsverhaal, niks voor mij eigenlijk.
    Ach - je moet er maar mee leven.

Veldhoven wacht vol spanning op je volgende 'post'.
    & Veel plezier nog in de 'Mambo'

greinzzz

• 19 April 2007 - 12:50

Eric:

Hoi Floor!

Cón ta bai? Goed voor mekaar daar! Goed om te horen dat je goed bent aangekomen. Dat feesten daar gaat wel goed komen. Leer ons maar eens feesten op curacao style als je terug bent! Veel plezier en werk ze :)

Groetjes en Sunchi.
    Eric

• 19 April 2007 - 14:47

Richard :

hee moppie uhmm k kom dan de laatste 2 weken van jou stage hebben we lekker 2weken voor ons eigen i.p.v 1 week marre k laat je nog wel weten welke datum enzo verder nog plezier daar goed je best doen enne ja k mis je tot later houvanjhee doeidoei(K)(L)