1ste weekje
Door: floor
Blijf op de hoogte en volg Floor
21 April 2007 | Nederland, Amsterdam
zo da wast dan lekker hoor zn weekje, maaruh voor de mensen die een beetje belangrijke post op willen sturen ruijterkade 55 willemstad (punda) Wereldstage t.a.v stagaire Floor Flos. of voor de gewone kaartjes Hoogstraat 27 Willemstad(Otrabanda)
owja 09001467 0059996790614 kan je me belle. (houd rekening met het tijdsverschil)
Groetjes en tot snel (K)(A)
Groetjes en tot snel (K)(A)
21 April 2007 - 15:19
Verwaarlozer:
..nou ik woon niet aan mijn pc hoor ;-) -
22 April 2007 - 12:35
Boss :
nah klinkt goed hoor !! als je nog maar zin heb om te surfen als je dalijk terug komt. haha =p
marjah blijf genieten en niet te bruin he
ciao Freek -
22 April 2007 - 13:25
Renske:
Nou ik krijg de indruk dat je veel heb gedaan:p haha maja kga zkr wel kaartje sturen, moet je alleen wel trugsturen;) haha nou have fun nog verder... dahaag -x- -
23 April 2007 - 13:44
Richard:
heeey sgatje uhmm was jou adres enalles zodak straks gelijk ken boeken in juni mar dan kom ik de laatste 3 weken van jou stage dan blijf k 3 weken bij jou en dan zijn we 3 weken vrij met zijn 2e k mis jou egt mar ja k hoor et wel dan doeidoei houvnjou(L)
24 April 2007 - 17:35
AMF:
Hallo Floortje van de Fluskus! Hoe gigit daro? skon wirke? Dur is nog enuh ding dage zeker nie moe vergittuh, dage oewe dierkes goe water gift, anders gigit nie goe en dan is oewe stage over, da snapte welleh!
Zitte daro ok me L-Jacket op oewe togus of kendet zowel hebbe?
Vanaaf is wir zon aaf da we wir gaan snuive op den badkamer, dan witte geit wel!
Van dees kant wensuh wijt ei en we sprekuh mekare... -
25 April 2007 - 14:58
Kris:
eej floortje
alles nog steeds goed? met mij wel ;)
alleen wel iets minder ben vrijdag namelijk opgepakt voor dronken op de brommerrijden. had 2 promile geblazen en krijg dus dikke vette bekeuring. voor da geld had richard denk wel naar jou kunnen reizen. dan was het beter besteed. maar voor mij een goede les;) verder is hier niks bijzonders meer gebeurt. zaterdag nie opstap geweest maar naar feest van lindsay en nikki en zaterdag feest van lange roy. maar ik stop weer. nog veel plezie daar mop.
dikke kus kris -
25 April 2007 - 18:58
Boba:
eeey Floor!
Egwel cool daarzo opt eiland. komt goe me jou. en nou die dolfijnen nog, haha. wat is "n beetje belangrijke post" trouwens? een envelop met Antilliaanse Guldens? haha! eeey, wa kost n biertje daarzo? of n breezertje? enneh, tis hier nu ook antilliaans weer 28 graden egwel - kunnen we n btje met je meevoele - nou kga weer / had je trouwens de envelop nog dicht kunnen houwe tot boven in de lucht? kzal je nog proberen te belle voor de gein - tis nu 2 of 3 uur smiddags bij jou tog? houdoe - have fun
Bart -
25 April 2007 - 21:54
Renske:
ej jij daar, als je telefoonnummers doorgeeft, doe et dan wel ff goed:p ik kreeg ene wendy aan de foon en die zei dat ze plat werd gebeld voor jou haha... naja tot je volgende brigtje en probeer ik je daarna wel weer keertje te bellen.. miss yah!! kus Renske -
26 April 2007 - 14:34
Floor:
me nummer staat nu goed opde site:) ahah sorry -
29 April 2007 - 23:08
E-ric:
Kampioenen! Kampi- Kampioenen!
Psv is kampioen geworden vandaag, wie had dat gedacht, wou ik even kwijt. Leek me wel goed nieuws ;)
Vertel eens wat meer van wat je daar meemaakt :)
Greetz Eric -
02 Mei 2007 - 09:59
Dimphke:
heey meisje, hoest nou daar? VAST GOED!! we missen je hier wel hoor. dat je dat even weet he.. kuss -
02 Mei 2007 - 17:28
RICARDO:
dag moppie hoe bevalt het nog? hier nog goed hoor vooral met kampioensschap van psv goeiedag zeg wa waren we zat mar ja kep de reis al betaald enne k vertrek 29 juni om 12 uur vanuit schiphol naar jou:P en dan heb k ook geregeld dak mooi met jou mee terug kan tot dus de 20e van juli mar ja k tel de dagen af en dan gaan net als altijd gewoon super traag mar ja komt dan tot over 2 kleine maandjes:P kusjjj hvj rich